El Carcaixent va tindre la possessió però l’Agullent ficà l’efectivitat (1-4)

0
381

Aquest partit és el que es podria posar d’exemple del que és l’efectivitat i el que és la possessió.Efectivitat és el que va tenir el CF.Agullent, que en els seus 6 o 7 aproximacions a l’àrea atacant, va aconseguir 4 gols, 1 penalty i un parell de mà a mà amb el porter.

Possessió infructuosa és la que va tenir el UD.Carcaixent que segurament estaria per sobre del 80% i que solament es va traduir en un gol (autogol del porter), dos o tres pals i un parell de clares ocasions desaprofitades.

Va començar el partit i abans que es prenguessin posicions, una contra molt bé portada va suposar el primer gol de l’Agullent als 4 minuts d’haver començat el partit.
A partir d’aquí el partit es va tornar un monòleg dels locals que van ficar als visitant a la seva àrea però sense obtenir fruits, fins que una nova contra de l’Agullent va acabar en penalty que va detenir amb una gran parada el «parapenaltis» Marcos. Després de la fallada en el penalty, va semblar que el UD.CARCAIXENT, podria aprofitar-se del colp que suposava el despediciar tan bona ocasió per a incrementar l’avantatge, però tot va seguir igual.

Va començar la segona part igual que acabe la primera fins que en el minut 65 un córner tret sense cap perill, se li escapa el baló al porter Carlos de les mans, li va donar en el cap i es va introduir en la porteria, pujant l’empat al marcador.
Veient que encara quedava temps el Carcaixent es va bolcar encara mes si cap, per a aconseguir el gol del triomf, però una de les màximes del futbol es va complir: El que perdona acaba pagant-ho.
Efectivament després de 20 minuts sense aconseguir el gol de la victòria i quan mes bolcat estava el UD.CARCAIXENT, l’Agullent va tornar a encertar en una contra i va posar l’1-2 en el marcador faltant 5 minuts per a la finalització.  Els locals van intentar empatar el partit però l’Agullent en una altra contra de llibre, va acabar de matar el partit amb l’1-3, després l’ultime gol ja va ser en el temps afegit.

Destacar per part dels locals al porter Marcos López, pel seu penalty parat i l’haver salvat dues o tres mà a mà amb els davanters, evitant una golejada d’escàndol.
Pels visitants destacaríem a Eduardo Hermoso, per que tot el que va fer, a més dels dos gols, ho va fer amb molt bon criteri.

Partit dirigit per l’àrbitre Gregorio Garcia *Consuegra.

ALINEACIONS:

UD.CARCAIXENT: Marcos, Modesto, Jose Carlos, Vicent, Arturo, Baldo, Gascon, Adri, Jorge, Adrián i Diop. Sortiren també al terreny de joc: Josep i Eusebio

CF.AGULLENT: Carlos, Alejandro, David, Adrian, Eduardo, Rafael, Jordi, Victor, Marc, Carlos i José R. També jugaren: Francisco, Juan, Juan Miguel i Edu GOLS: 0-1 Min. 04 Eduardo 1-1 Min. 65 Gascón 1-2 Min. 85 Eduardo 1-3 Min. 90 Jordi 1-4 Min. 93 Juan Miguel

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here