Cánovas del Castillo encen el coet d’eixida de les presentacions falleres a Carcaixent

0
271
Patrícia emocionada

Cánovas del Castillo ha sigut la falla que el passat cap de setmana va donar l’eixida a les prresentacions falleres de les 14 comissions existents a Carcaixent. I ho va fer a la Sala Rex Natura d’Alzira davant el límit de l’aforo del Magatzem de Ribera.

El mig miler de fallers i familairs d’esta veteran comissió gaudiren d’una espectacular nit on faltaren mags, monologuistes i números circens previs a la desfilada de les noves falleres majors, Patricia Arbona Conejero i Marta Juan Talavera així com de les respectives corts d’honor. Les dos van rebre el testic deixat per les FM del 2014, Bea Peiró i Marta Talens i var ser acompanyades pels presidents, Nacho Peris Sanvalero i Nacho Peris Vila.

El millor espectacle del món

La resta de comissions de Carcaixent estigueren representades en l’emotiu acte que contà amb la presència de les Falleres Majros de Carcaixent, Cristina Chuliá Gregori i Mireia Catalán Albendin a més del president de la JLF, José Vicente Gascó i de l’acompnyant infantil David Gascó.

Marta va agrair en el seu discurs «el regal que mai oblidaré» i Patrícia qualificava les falles com «el millor espectacle del món».

Sandra Talavera va fer de mantenidors de Marta, mentre Josemi Ortolá enaltia les virtuts falleres de Patrícia.

Riberaexpress

Patrícia Arbona i Marta Juan les reines de Cánovas

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here