Pere Blanco nou coordinador d’Esquerra Unida de la Ribera Alta

0
495

En la darrera Assemblea Oberta Comarcal d’Esquerra Unida de la Ribera Alta celebrada el passat dissabte a Benifaió, els companys i companyes d’EUPV van decidir el la composició del nou Consell Polític, entre els estaran Ramon Vives amb una ampla experiència al mon sindical i Miquel Oliver del col·lectiu d’Alzira, Rafa Ubeda i Amparo Ribes de Guadassuar, Frederic Gallego i Mila Reig per Castelló de la Ribera, Lluís Botello, per Benifaió, Emili Miñana per la Pobla Llarga, i els dos regidors per Algemesí, Pere Blanco i Asensio García, junt a Fina Machi.


La primera part de l’Assemblea es va dedicar a la presentació de les dues candidatures a les primàries obertes d’EUPV, la companya M Angeles Llorente va defensar la candidatura de Marga Sanz, i Ester Sanz, Ivan Martínez i Mati Escriva defensaren la d’Ignacio Blanco.

A continuació, Asensio García, que deixava la coordinació després de 8 anys, presenta el informe de gestió, dintre de la situació de crisi en la que ens trobem, remarcant les preocupacions de la formació política per l’atur, per damunt de la mitjana del País Valencià, i unes expectatives preocupants agreujades en el sector del camp, un dels fonaments de l’economia.

Una vegada elegits els membres del nou Consell Polític, aquests van proposar a Pere Blanco, per encapçalar el procés i la coordinació del projecte d’esquerres a la comarca, i a continuació va ser refrendat per la totalitat de l’Assemblea. Pere Blanco va agraïr als companys i companyes la confiança dipositada i va mostrar el seu compromís per treballar de forma unitària per fer d’EUPV el referent progressista que necessita la nostra societat, una defensa de lo públic i la lluita per una societat menys desigual, que puga superar i donar esperances als milers de persones de la nostra ribera que han vist retallats

Pere Blanco

els salaris, han sofert la pèrdua del treball. Així mateix manifesta la seua preocupació per la situació del nostre riu Xúquer, esgotat pels interessos especuladors i la destrucció del territori. Per finalitzar va fer una crida a totes les persones que volen i confien en una societat millor per sumar-se al projecte d’Esquerra Unida.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here