Multitudinària despedida de l’Homenatge als Majors a Almussafes

0
237

Al voltant de 900 jubilats i pensionistes d’Almussafes es van donar cita, durant la jornada de diumenge passat dia 26 en el pavelló poliesportiu, per a despedir de manera conjunta la XXXVI edició de la Setmana de la Tercera Edat. Les set jornades commemoratives en honor del col·lectiu de jubilats i pensionistes han estat organitzades, una vegada més, des de la Regidoria de la Tercera Edat del consistori municipal, amb la col·laboració de l’Associació de Jubilats i Pensionistes.

L’Ajuntament d’Almussafes va clausurar durant la passada jornada dominical l’edició 2014 de l’Homenatge a la Tercera Edat amb la missa que es va oficiar en l’església parroquial Sant Bartomeu i amb el menjar de germandat posterior, que va tindre lloc en el pavelló poliesportiu municipal, cita multitudinària que en la present edició ha reunit de nou a quasi un miler de jubilats i pensionistes.

El president de la corporació, Albert Girona, la directora general de Persones Majors de la Conselleria, Pilar Albert, el president de l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Almussafes, Francisco Ruiz, van presidir l’emotiu acte de clausura de la festivitat dedicada als majors. La gala de germandat també va comptar amb la presència de les autoritats locals, el secretari comarcal de la UDP, Salvador Marí, i el director del centre geriàtric “La Vila d’Almussafes”, Tomás Martínez, entre altres invitats.

Un centenar de menús en els domicilis
A més dels comensals que es donaren cita en el pavelló, l’ajuntament també va fer partícips de la festa de clausura a quasi un centenar de jubilats afectats per condicionants físics que els impossibilitaven el desplaçament fins al lloc del menjar, ja que els voluntaris de protecció civil es van encarregar, un any més, de distribuir menús en tots els seus domicilis durant el matí.

Gran participació en un Homenatge replet de novetats
Des del consistori municipal es fa un balanç molt positiu del resultat de la Setmana de la Tercera Edat, ja que tant els actes consolidats en les anteriors edicions com les novetats incorporades des de la Regidoria de la Tercera Edat en esta última convocatòria han tingut una gran acollida entre els majors. De fet, la Ruta a peu per Almussafes i les vesprades de Bingo, Cine i Node han aconseguit reunir a més d’un centenar de jubilats. “Incorporarem estes propostes d’activitats a la programació anual que li brindem al col·lectiu de la Tercera Edat, com noves ofertes d’activitats esportives, culturals i d’oci en què poden participar de manera totalment gratuïta”, conclou l’edil de Majors, Josep Contell.
Els balls del farolet i del mantó de Manila i els concursos de jocs de taula també han congregat a un gran nombre de participants, superior a les edicions anteriors.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here