Dos policies locals recullen els 600 carrers d’Alzira en una guia durant quatre anys

1
492
Albino Araujo

La guia urbana més completa publicada d’Alzira
Albino Araujo, Paco Santisteban i Rubén Pastor

Rubén Pastor i Albino Araujo són dos agents de la policia local que fa quatre anys decidiren fer una guia urbana d’Alzira per entregar-la com obsequi als afiliats a la Federació de Servicis Públics de la UGT.

Tots dos s’han recorregut els 603 carrers que té la capital de la comarca repartits entre el nucli urbà, els polígons industrials, les distintes urbanitzacions junt els nuclis de la Barraca d’Aigües Vives i la Garrofera.

La guia més completa

Han invertit uns quatre anys en este autèntic treball de camp però ara els mostren més que satisfets davant les nombroses felicitacions rebudes, entre elles les de l’alcaldessa Elena Bastidas i les dels diferents portaveus municipals d’Alzira. «Han valorat el seu treball  sorpresos en comprovar que és la guia més completa d’Alzira» comenta el secretari general de la FSP-UGT, Paco Santisteban.

Amb esta guia el lector pot trobar fàcilment on es troben carrers tan poc coneguts com el de Racó d’Ademús, ubicat a la urbanització Sant Bernat, Safor, en la urbanització del Racó, o Tintorers, al polígon del Mercat d’Abast. però també on es troben les preses d’aigua de cada carrer que utilitzen els bombers, les màquines expendedores de l’ORA, la ubicació de les respectives falles o dels passos de la Setmana Santa, els parcs infantils, les farmàcies i fins i tot els hotels, els veterinaris o les parròquies.

Un instrument molt útil

«No existia una guia d’estes característiques i la idea era que fora un instrument molt útil per a col.lectius i serves públics» comenten Pastor i Araujo «satisfets» davant la bona acollida que ha tingut la seua iniciativa a l’Ajuntament, la Guàrdia Civil, la Policia Nacional, la Biblioteca Municipal o bé el Parc comarcal de Bombers. Santisteban destaca «el sacrifici i les hores de treball» dedicades pels dos agents de la policia local afiliats a la FSP-UGT, editora de la publicació.

Els autors endarreriren la publicació, quan ja estava en la impremta, per incloure els 69 carrers que el plenari de la corporació va aprovar el passat estiu perquè la guia fora totalment actualitzada.

El sindicat ha autoritzat al consistori local a ampliar esta primera edició de només 120 exemplars perquè puga arribar a tots els alzirenys.

Riberaexpress

1 Comentario

  1. Gran iniciativa, pareix molt bon treball. Cal que arribe a tots (jo també vullc una). Jo no recorde que Alzira tinga una guia tan completa. Gent aixina fa falta. Per part de qui corresponga faltaria el detall que se’ls reconega la labor de servici a la ciutat. Enhorabona i em lleve el sombrer.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here