Carolina Sotos i Aroa Rosell nomenades falleres majors de la Plaça La Malva

0
341

El passat cap de setmana va tindre lloc l’acte de nomenament de les falleres majors i del president infantil de la falla Plaça la Malva per a l’exercici 2014-2015, recaient les distincions en la senyoreta Carolina Sotos Quirce, la xiqueta Aroa Rosell García i el xiquet Juan Fito Santamaría.

L’acte començà amb l’arreplegà amb tabal i dolçaina en els domicilis de les falleres per a després, en el  casal de la falla, davant de familiars i fallers, dur-se a terme l’acte protocol·lari, presidit en tot moment pel president de la comissió, Carlos González Martínez. La secretaria de la falla, Rosa María Peris Part fou la conductora per llegir les actes i donar testimoni dels nomenaments. Com es preceptiu en esta comissió, el president Carlos González va imposar la insígnia d’argent al nou representant de la falla infantil Juan Fito Santamaría.
En finalitzar l’acte, els familiars de les falleres majors i del president infantil oferiren a tots els assistents un sopar.

Falla Plaça la Malva

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here