L’Algemesí CF femení goleja sense pietat el Daimús (10-0)

1
763

Festival golejador en l’Estadi Municipal d’Algemesí, al golejar per 10 gols a 0, en futbol femení, l’Algemesí CF, al Daimús Cf, en partit corresponent a la jornada 3a, del grup III de la segona regional, amb bona presencia d’espectadors.

Les xiques de Mauri (entrenador de l’Algemesí), venien de guanyar la setmana passada en camp del Picassent, per 22 a 1, encaramant-se al primer lloc de la classificació.

El partit ha estat dominat de principi a fí per l’Algemesí, que al descans ja guanyava per 6 gols a 0.

L’equip femení del Algemesí CF, es una aposta de la directiva de Juan Romeral, per acostar el futbol femení  al poble, i augmentar els equips de competició junt al de Preferent que va guanyar ahir al Javea per 1 – 0, els amaters de segona regional, s’imposaren al Albalat de la Ribera per 1 – 2.

 .- Fitxa tècnica

Àrbitre: Pedro Tribaldos Ucher – Delegació de La Ribera

*Resultat final

Algemesí Cf, 10: Jèssica Gutiérrez (4), Míriam Girona (3), Laura Lleó (2), i 1, equip contrari p. p.

Daimús CF: 0

* Alineacions

Algemesí CF – Entrenador, José Mauricio Ferrer

Equip format per: Maria Alcover, Míriam Girona, Iris Verdeguer (Gema Bleda 60’), Zara Marin, Jessica Gutiérrez, Laura Galán, Laura Lleó (Carmen Tormo 60’), Cristina Monerri, Judit Conca, Àngela Huertas (María Adsuar 60’, i Blanca Ante.

Daimús CF – Entrenadora: Gloria Ortiz

Equip format per: Adriana Gracia, Aranzazu Cabanes, Marta Gorrita, Natalia Santacatalina, Andrea Saucedo, Selma Perucho, Estefania Aledo, Mª Consuelo Peiró, Sandra Fajardo, Maria T. Medina (Luna Sandalo 77’), Irene Moya.

La mitjana d’edat està en torn als 22 anys, sent la mes jove, Laura Ferrer, de 14 anys, es la nova incorporació, i les mes veteranes amb 36 anys, Vega i Judith.

La base fonamental de l’equip de L’Algemesí, la formen les xiques que l’any passat formaven part de l’equip de l’Alginet (que a data de hui, 5 partits jugats, 5 partits perduts), que milita en la Lliga Autonómica, que han preferit començar de zero, es a dir de la segona regional, amb l’entrenador Mauri Ferrer, que també estava en l’Alginet.

Les jugadores son: Zara Marin, Iris Verdeguer, Mireia Asensio, Carmen Tormos, Maria Vega Aleixos, Jessica Gutiérrez, Miriam Girona, Cristina Monerri, Laura LLeó i Laura Galán.

 .- Maurici Ferrer Gonzalvo, 32 anys, entrenador de l’Algemesí CF femení,

“En principi estava previst formar un equip unit amb bona harmonia, però, a la vista dels resultats i el potencial esportiu, el potencial objectiu es crear un equip que puga quedar el mes alt possible, i intentar aconseguir l’ascens”

Mauri, vist   els resultats dels 3 partits jugats, l’únic equip que ha guanyat els 3 partits disputats es el Real de Gandia, ¿creus que es l’equip a tindre a compte?

“Sí, pot ser el Real de Gandia, el Muro pareix que té bon equip, i ha guanyat els dos partits fins ara, i a priori van a ser els dos màxims rivals que anem a tindre. Intentarem treballar partit a partit, per a que tot isca bé, i que l’equip puga aspirar al màxim.”

Setmana pròxima, l’Algemesí CF, jugarà contra un rival directe per a lluitar l’ascens,

Atlètic Muro – Algemesí CF, i el Real de Gandia, visitarà a la UD Castellonense, que ha jugat dos partits i els ha perdut.

Eduardo Sala/Riberaexress

Fotos: E. Sala

1 Comentario

  1. La verdad es que ver al Algemesi femenino es casi como estar viendo al equipo de tu pueblo, pues muchas jugadoras son de Alginet y en las gradas no menos de 40 personas también lo son, cierto es que están participando en una categoría que no es la suya (por calidad de las jugadoras, son un equipo puntero de liga autonómica, así lo demostraron la pasada temporada) también es cierto que al igual que paso con el equipo de Mauri en Alginet, en un par de años este equipo ascienda a Liga Autonómica, lo cual crea afición, goleadas de 1 a 22, 10 a 0, gusta a la gente así se pudieron ver las gradas del estadio municipal como si de un partido de los chicos de preferente se tratase. Animo a las chicas y a Mauri en esa nueva aventura que seguro les llevara al objetivo deseado.
    En otro orden, el pasado sábado estuve viendo al Alginet Femenino y la verdad es que no merecieron perder, aunque el marcador diga lo contrario, solo la mala suerte de cara a la portería contraria hizo que no fuesen por delante en el marcador, lo cual podría haber dado un resultado diferente favorable al Alginet, espero que mas pronto que tarde lleguen los resultados favorables y puedan levantar el vuelo.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here