Milers de persones clamen contra la LOMCE

0
263

La marxa, que ha partit de la plaça de Sant Agustí, ha congregat organitzacions com FAPA-València, Intersindical Valenciana STEPV, Escola Valenciana, FE CCOOPV i el Sindicat d’Estudiants PV, així com representants de partits com el PSPV, Compromís i Esquerra Unida.

A Castelló, la manifestació d’estudiants i professorat en contra de la llei educativa i les retallades en aquest àmbit ha reunit 400 persones, segons l’estimació de la Policia Local, i a Alacant, fonts policials situen la participació en 750 persones.

Amb el lema ‘L’escola pública, cosa de tots i de totes’, la manifestació de València ha recorregut els principals carrers de València, fins arribar a la plaça de la Mare de Déu, on s’ha llegit un manifest unitari contra la LOMCE en què han criticat que hi ha 5.000 professors menys que fa quatre anys per a «atendre més alumnes».

A més, les organitzacions convocants han reprovat que hi ha alumnes que tenen dificultats per accedir als menjadors i als llibres de text i que s’han retallat línies en els centres públics, «la majoria en valencià», mentre «cedeixen terreny públic per a construir centres privats i concertats».

EP

Protesta d’ahir a València

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here