Les gimnastes d’Almussafes s’alcen amb l’or i el bronze en l’Autonòmic

0
367

Els Campionats d’Espanya Base de Conjunts i Gimnàstica Masculina viuen les seues cites autonòmiques a Almussafes

El club de gimnàstica local inaugura la temporada de conjunts amb grans expectatives

Dissabte passat, dia 18 d’octubre es van donar cita en el pavelló Municipal d’Almussafes al voltant de 400 gimnastes de diferents punts de la Comunitat Valenciana. Les esportistes convocades van competir en dos esdeveniments de gran pes esportiu: el Campionat d’Espanya Base de Conjunts i el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Masculina, ambdós en les seues fases autonòmiques. Les gimnastes d’Almussafes van completar el seu palmarés amb les medalles d’or i bronze.

El Campionat es va desenrotllar en dos fases, competint al llarg del matí les categories majors junt amb els gimnastes masculins de la nostra comunitat, deixant en horari de vesprada a les categories més jóvens.

El club local, Club Esportiu de Gimnàstica Almussafes, va participar amb dos dels seus conjunts a què porta preparant des del passat mes d’agost amb molta il·lusió i no menys esforç. En este sentit, les gimnastes Pre-benjamines Marta Palyudzhyshyn, Neus Saiz, Arianna Llum, Itziar Pastor i Ainhoa Hurtado van realitzar dos espectaculars passes que els va valdre el titule de CAMPIONES AUTONÒMIQUES de la COMUNITAT VALENCIANA, aconseguint la seua merescuda medalla d’Or i completant el podi el Club Riba-roja i el Club Roquette Benifaió que es van alçar amb la Plata i el Bronze, respectivament.

De la mateixa manera el conjunt Aleví del Club organitzador, CEGA ALMUSSAFES, compost per les gimnastes Isabel Tercer, Claudia Beltran, Beatriz Baldovi, Patricia Perez i Llúcia Buigues van realitzar dos passes amb una vistositat i execució quasi perfectes, la qual cosa els va valdre la medalla de Bronze i el seu tercer lloc en la classificació autonòmica, per darrere de les gimnastes del Club Dénia i el Quart de Vaig poblar-te, que van ser primer i segon respectivament. També va competir en esta fase la gimnasta Infantil Lucia Gil que, junt amb les seues companyes del CLUB Atzar, va tindre una brillant actuació.

Este Campionat en què participaven més de 30 Clubs de la Comunitat, al voltant de 85 tècnics, 12 jutges, algunes d’elles internacionals i el personal federatiu, va ser seguit amb molta atenció per l’acabada de reelegir presidenta Autonòmica de la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana, Concepción Rico, qui junt amb el Regidor d’Esports i Joventut d’Almussafes, Carles Grancha, i el secretari general de la Federació, Javier Sòria, van fer entrega dels trofeus i medalles als vencedors.

A pesar de la gran afluència d’aficionats i seguidors d’este esport, que es van donar cita en el Pabellñon Municipal d’Almussafes, el campionat va transcórrer sense cap contratemps, demostrant una vegada més la capacitat organitzativa del Club amfitrió.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here