El govern d’Alzira presumeix de menor deute per habitant que Algemesí, l’Alcúdia i Carcaixent

0
414
Enrique Lahuerta responsable d’Hisenda
Lahuerta i Bastidas

El regidor d’Hisenda, Enrique Lahuerta, ha presumit hui en roda de premsa que l’Ajuntament d’Alzira és un dels consistoris amb menor deute financer per habitant de la comarca, en arribar sols als 263 euros per veí.

«Som un ajuntament exemplar, a més d’un referent per a altres municipis ha manifestat Lahuerta durant l’anunci de les ordenances fiscals per al pròxim exercici 2015. I ha afegit «tenim superàvit i una situació prou cómoda». És més el govern local no demanarà, com han fet altres consistoris, una reducció del valos dacastrals de les vivendes peque «el Ministeri d’Economia ens ha dit que els valors actuals que tenim són els correctes» arran les consultes realitzades.

Deute per habitant:

Alzira –         263 euros

Algemesí –   416

L’Alcúdia –   632

Carcaixent – 658 

Xàtiva –         806 €

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here