Albert i Calatayud proposen una comissió per investigar Procarsa a Carcaixent

2
479

El regidor no adscrit Carles Albert i la portaveu de Únits per València, Ana Calatayud, han presentat al ple de Carcaixent la creació d’una comissió d´investigació per a esclarir les actuacions pels fets ocorreguts en Procarsa; amb la finalitat de seguir investigant e informant als ciutadans de Carcaixent de tot el que està succeint en l’empresa municipal.
La nostra petició es deu al fet que l’Alcaldessa, Lola Botella, una vegada més ha faltat a la seua paraula; ja que fa més de 3 mesos va prometre que investigaria el succeït i donaria explicacions que a dia d’avui no s’han produït. Per açò, donada la situació actual i davant de la gravetat dels fets no podem quedar-nos en la sistemàtica reivindicació d’explicacions i per açò, anem un pas més enllà en demanar que es formalitze una comissió de recerca amb la finalitat d’analitzar a fons els fets denunciats. És més que necessari analitzar a fons les factures emeses, per què conceptes ens estan facturant, revisar els procediments d’encomanament,… i determinar, si fóra el cas, la responsabilitat per les actuacions realitzades i proposar les accions pertinents per a salvaguardar els interessos dels ciutadans de Carcaixent; ja que el “tema Procarsa” és insostenible, no caben més vacil·lacions i s’ha d’actuar immediatament. No solament és el tema del Clot i del Centre Integral de Majors, també està, entre altres, el pagar el servei de mecànic o de grua municipal encara que no es “preste” aquest servei.
Aquesta comissió d´investigació que proposen els regidors C. Albert i A. Calatayud haurà d’estar integrada per un representant de cada grup municipal, el Secretari, la Interventora i un lletrat de l’assessoria jurídica de l’Ajuntament així com pel gerent de Procarsa. La comissió haurà de tenir la facultat de convidar tant als regidors com als tècnics municipals que tinguen relació amb l’objecte de la recerca així com es podrà cridar a experts independents. La durada de la comissió serà per temps indefinit fins que s’elabore un dictamen que serà remès al ple perquè adquirisca la condició de públic.
Para Ana Calatayud aquests fets afecten de manera clara i directa a l’Ajuntament de Carcaixent, al seu bon nom i a la seua dignitat, mentre que pogueren suposar que persones que ostentaven responsabilitats de Govern pogueren haver comès fets presumptament irregulars.
En el mateix sentit, Carles Albert, afirma que els representants designats per la ciutadania tenim l’obligació de ser exemplars en la gestió i en la transparència dels assumptes públics així com en la defensa de l’interès general de tots els ciutadans de Carcaixent.
Per a finalitzar, tots dos regi

Ana Calatayud i Carles Albert

dors afirmen que els ciutadans tenen el dret de conèixer la veritat sobre les actuacions que està realitzant l’equip de govern i demanen a l’alcaldessa, Lola Botella, a la que tant se li ompli la boca de dir que no té gens que ocultar, que aprove la constitució d’aquesta comissió d´investigació perquè s´ analitzen els fets en profunditat, amb total imparcialitat, i que donat el cas, es perseguisquen les activitats que puguen ser constitutives de delicte.

2 Comentarios

  1. Se debería investigar por que Procarsa tiene parcelas en el Tiro al Pichón, y por que tiene un campo que era propiedad municipal en el «Pont dels Soldats».

  2. Eso, seguro que lo comparte y anima el concejal q deberia encargarse de la participación, la comunicación, la transparencia, y su Gabinete de Prensa, seguro, que lo comunica a los carcaixentins. ¡ ja ja ja!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here