El Carcaixent a un punt del lider al derrotar el Muro «B» (3-1)

0
450

Partit corresponent a la quinta jornada del grup VI de 1ª Regional disputat a Quatre Camins en el qual solament hi ha hagut un equip que ha eixit a per la victòria, el UD.CARCAIXENT, els visitants semblava que tenien mes por al fet que els golejaren que ha guanyar el partit.

En la primera part va ser un monòleg del UD.CARCAIXENT, en el qual no es va aconseguir una golejada d’escàndol per que els davanters no van estar encertats, els pals en un parell d’ocasions i també el porter visitant Dimas realitzà un parell de parades.
Quan en la graderia ja es comentava que el que perdona acaba pagant, va arribar el autogol d’Ivan en pròpia porta, la qual cosa va suposar la tranquil·litat per als locals i l’arribar al descans amb avantatge.

En la represa ràpidament (min.47) es va aconseguir el gol que va matar el partit per mediació de Balde i mes quan als 15 minuts va arribar el 3-0 obra de Diop. A partir d’aqueix moment el Carcaixent va semblar relaxar-se però així i tot la pilota sempre va estar mes prop de la porteria visitant que de la defensada per un avorrit Marcos. Però entre tanta tranquil·litat va arribar el gol dels visitants per mediació de Sergio, encara que ja era el minut 83 i no va suposar cap problema en el resultat final del partit que podía haber segut mes favorable als locals.

Cinquena jornada i quarta victòria aconseguida el que ens col·loca a tan sol un punt del capdavanter que aquesta jornada solament va poder empatar en el seu desplaçament encara que per darrere també tenim a dos equips que ens trepitgen els talons.

Alineacions:
UD.CARCAIXENT: Marcos, Josep, Jose Carlos, Vicent, Arturo, Baldo, Gascón, Adri, Adrián, Hiroto i Diop
També jugaren: Jorge, Juanjo, Alvaro i Noel

MURO,CF.”B”: Dimas, Ivan, Sergio, Andreu, Alvaro, Carlos, Oscar, Sergi, Barrios, Hamza i Palasí
Desde la banqueta entraren: Crespo, Jonathan i Neira

Gols:
1 – 0 Min. 34 Ivan (p.p)
2 – 0 Min. 47 Baldo
3 – 0 Min. 60 Diop
3 – 1 Min. 83 Sergio

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here