La Plataforma dels Afectats per les Hipoteques farà la primera assemblea demà a Alzira

0
331

La Plataforma D’Afectats per les Hipoteques de la Ribera Alta realitzarà, demà dilluns,la seua primera assemblea ciutadana després de la què realitzarem el passat 2 de setembre per la nostra constitució.
En aquesta assemblea ens presentarem a la ciutadania de la comarca, explicarem què és i en quins casos treballa la plataforma. A continuació, un company de la PAH-Val

Paco Gimeno

ència ens introduirà en alguns aspectes jurídics importants per què els possibles afectats per impagament d’hipoteques disposen d’informació sobre com donar les primeres passes, per, finalment, exposar alguns dels casos en els que actualment estem treballant.
Aquest darrer aspecte serà exposat pels propis afectats.
En cas de que algun mitjà de comunicació estiga interessat en preguntar o demanar informació addicional sobre les activitats de la plataforma, o sobre la pròpia assemblea, els portantveus de la PAH Ribera Alta estarem a la vostra disposició des de les 18,30 hores fins les 19, hora en que començarem l’assemblea oberta i hauran de participar activament en ella.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here