Carcaixent celebra el Mig Any Faller amb concursos, discomòbil i cremà de l’Estoreta Velleta

1
451

Carcaixent celebra este cap de setmana el Mig Any Faller amb un fum d’activitats que van des de cercaviles, concursos de paelles, de postres, de playback, sopars, discomòbil i la cremà de l’Estoreta Velleta, després de la mascletà del dissabte.

DIVENDRES DIA 17 D’OCTUBRE
19:30 Hores arreplegada de trastos vells i planta de «L’Estoreta Velleta» al Parc «Navarro Daràs», per part de les comissions falleres de Carcaixent.
20:30 Hores actuació 1er. Concurs Infantil de «Playblack» lliure per a totes les Comissions Infantils de les Falles de Carcaixent, al Parc «Navarro Daràs».
22:30 Hores sopar popular, al Parc «Navarro Daràs»
00:00 Hores discomóvil, al Parc «Navarro Daràs»

DISSABTE DIA 18 D’OCTUBRE
08:00 Hores desperta per part de totes les comissions a les Falleres Majors de Carcaixent.
09:00 Hores 1r. Concurs de truites espanyoles » Mig Any Faller» per part de les comissions falleres patrocinat per Lavanderia Alzira S.l. , al Parc «Navarro Daràs».
Activitats diverses: «Zumba», unflables a càrrec de la Regiduría de Festes del Molt Il·lustre Ajuntament de Carcaixent, globotà amb animacions oferit per Mcdonals» i concursos de jocs tradicionals de taula (truc, parxis, domino i pocker), al Parc «Navarro Daràs».
13:30 Hores inici del 1r Concurs de Paelles » Mig Any Faller» patrocinat per «Congelts Pascual» i 1r Concurs de postres casolans que al meins duguen
carabaza, al Parc «Navarro Daràs».
18:00 Hores Cercavila pel poble per a arreplegar Falleres Majors de Carcaixent, amb banda de musica i tot seguit concentració al «Mercat Municipal», per començar l’ofrena floral al Patró de Carcaixent, «Sant Bonifaci» amb la col·laboració de la respectiva Cofradia, itinerari: carrer Mestre Giner, carrer Pare Marchena, carrer San Francesc D’Asis, Passeig i carrer Jaume I el Conqueridor.
19:30 Hores mascletà patrocinada per la Regidoria de Festes del Molt Il·lustre Ajuntament de Carcaixent i tot seguit cremà de «L’Estoreta Velleta»
22:30 Hores sopar popular, al Parc «Navarro Daràs»
23:30 Hores entrega del premis corresponents i clausura del «Mig any faller 2014».
Tot seguit amenitzarà la vetlada l’orquestra «Oxido» patrocinada per la Regidoria de Festes del Molt Il·lustre Ajuntament de Carcaixent, tot al Parc «Navarro Daràs».

1 Comentario

  1. carcaixentí
    18/10/2014 – 10:51
    Els teus comentaris estàn en espera per a revisió
    .
    unflables,mascletada,orquestra…festa i mes festa. No hi ha crisis, alguns deuen pensar que sobren diners destinats a serveis socials i inversió productiva. Doncs, festa i mes festa.La cosa marxa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here