La Colla La Rosca de l’Alcúdia celebra el seu X aniversari

0
330

La Colla la Rosca celebra a l’Alcúdia el seu 10é aniversari el pròxim dissabte 18 d’octubre, a partir de les 7 de la vesprada, a la plaça Tirant lo Blanc, amb un concert extraordinari anomenat “Amb la música i el poble”. A més, comptaran amb la participació de la Banda de Músics Veterans de la Ribera, el Grup de Dansa de l’Alcúdia, la Banda Simfònica de la Filharmònica Alcudiana i el Grup de Danses “El Bolero” de l’Alcúdia.

Al llarg de la vesprada s’interpretaran unes 10 peces que faran gaudir a tots aquells que s’acosten per a disfrutar de la bona música. Així, els dolçainers de la Rosca junt amb la Banda de Veterans de la Ribera obriran el concert interpretant la Marxa Cristiana Adalil i la Marxa Mora Xavier El Coixo. Després, els dolçainers i tabaleters de la Rosca, junt amb el Grup de Dansa de l’Alcúdia, interpretaran Malaguenya de Corbera i el Bolero de l’Alcúdia. Tot seguit els dolçainers i la Banda Simfònica de la Filharmònica Alcudiana ens deleitaran amb les Marxes Mores Paullabêll i Quirbilyan. Ja per últim, dolçainers i tabaleters de la Colla la Rosca i el grup de danses “El Bolero” de l’Alcúdia interpretaran la Jota de l’Alcúdia i Valencianes.
Per tancar este extraordinari concert, la Colla la Rosca, sota la direcció d’Enrique González, estrenarà en directe dues composicions pensades i fetes per a l’ocasió: Roscaalegria, de Dani Miquel i Roscainers, d’Oscar Doménech.

D’altra banda, el dissabte 25 d’octubre, a partir de les 8 de la vesprada, es realitzarà una cercavila en la que participaran tots els grups i entitats que han col·laborat en la celebració del X aniversari de la Colla la Rosca. La cercavila eixirà de la plaça de l’Ajuntament fins a l’Àgora Jove, on es celebrarà un sopar de germanor.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here