Josep Gregori: «La gala dels Premis Ciutat d’Alzira és un fet cultural i social únic al PV»

0
330
Josep Gregori i Carlos Correal

L’editor de Bromera, Josep Gregori ha elogiat hui la gala literària dels Premis Ciutat d’Alzira, «és un fet cultural i social únic al Pais Valencià» ha comentat davant els mitjans de comunicació durant la presentació de la XXVI edició del certamen i del cicle de conferències.

Qualitat i quantitat

Gregori ha afegit que es tracta «d’un fenòmen d’atracció a la tardor» davant la gran «quantitat i qualitat» dels assistents. I ha assegurat que estos guardons «són els millor dotats» de tots els que se convoquen en valencià, amb un total de 66.500 euros. Enguany el sopar al que s’esperen centenars de persones, entre elles destacats representants del món cultural, social, polític i sindical, es celebrarà el pròxim 14 de novembre a la Sala Rex Natura d’Alzira.

Una bona part de l’èxit l’atribueix el gerent de l’editorial Bromera a «la conjunció sólida entre l’ajuntament d’Alzira i Bromera». Gregori s’ha mostrat «orgullós» que l’edició d’enguany «siga una de les més participatives», el que significa que els Ciutat d’Alzira siguen «un certamen de referència».

Per la seua part el regidor de Cultura, Carlos Correal ha significat «l’esforç molt important» fet per tots els patrocinadors, fins el punt que «hem superat l’època més difícil» i assenyaklar que ja no hi hauran «més reduccions pressupostàries».

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here