Albena farà doblet amb «M’esperaràs?» demà a Carcaixent

0
419

Carcaixent, junt a l’Alcúdia i Alzira, és el principal fans del grup Albena Teatre, la prova és que demà serà la tercera vegada que la companyia de Carles Alberola fa doblet davant la forta demanda del públic, alago que té molt a veure amb la gran tradició teatral del bressol del grup Àgora.

La sessió de les 22,30 hores de demà divendres, primer dia de la 30 Mostra de Teatre, ja fa varios dies que esgotà les entrades del teatre D. Enrique, fet que ha provocat que el productor d’Albena, Toni Benavent, decidira escenificar una segona sessió que començarà a les 20 hores.

«Sempre que actuem en municipis de la Ribera com Carcaixent notem que la gent es bolca amb nosaltres, és fantàstic» comenta Benavent a Riberaexpress. M’esperaràs?, una comèdia romàntica amb molt d’humor ha estat ja represen tada en una trentena d’ocasions; entre València, Alzira, Puçol i Torrent i després de Carcaixent l’obra serà representada este cap de setmana, també a Paiporta i a Algemesí, en este cas el diumenge al Teatre Municipal a les 19 hores.

M’esperaràs?, que guanyà el darrer Premi de Teatre Palanca i Roca Ciutat d’Alzira, serà representada a Carcaixent per Carles Alberola, Alfred Picó, Cristina Garcia i Laura Romero, que sustitueix a Rebeca Valls.

Benavent ha destacat que els seus espectacles «guanyen molt» al teatre D. Enrique,  «davant la seua bona acústica i la proximitat de l’espectador».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here