Cháfer: «Hi ha una comunió perfecta entre l’equip, la directiva i l’afició de la UD Alzira»

0
407
Cháfer a la banqueta de Venecia

El tècnic de la UD Alzira, Juanjo Cháfer, considera que la clave perquè una modesta plantilla com és la UD Alzira siga lider del grup VI, és la «comunió perfecta que hi ha entre l’equip, la directiva, el president i l’afició».

El míster de Canals creu que encapçalar la classificació al cap de nou jornades no és una qüestió de sort, «confie molt en el treball ben fet» ha manifestat a Riberaexpress i advertix que treballa «amb il.lusió i alegria» davant la «confiança» que li mostra la directiva blaugrana; «una il.lusió i alegria que mostren els jugadors en cada entrenament, eixe és el secret» confessa Cháfer.

Solucions a la banqueta

El tècnic es troba satisfet amb les últimes incorporacions, «estan responent bé, «necessite mirar a la banqueta i tindre solucions en cada partit, de contar amb 20 com ara a ser 17 ó 18 no és el mateix».

Primer la salvació, després ja somniarem

Considera que l’actual plantilla «és prou bona» i la primera meta del cos tècnic «és sumar el més prompte possible el suficient nombre de punts per a salvar-nos, després ja somniarem amb altres metes». I ja avança que «si a desembre estem ahi dalt li demanarés a la directiva que faça un esforç».

El principal autor del nou miracle blugrana està convençut que el Castelló, l’Orihuela, el Torrevieja i l’Ontinyent «tenen que alçar el cap» i vol estar preparat per al desafiament de competir, una vegada més, per la lligueta d’ascens a 2ª divisió B. L’entrenador blaugrana repetix una i altra vegada que està «molt content» en la UD Alzira davant la «comunió» existent entre tots els estaments. Demà dimecres faran un sopar de germanor després del partit amistós que disputaran a Venecia contra el Pobla Llarga a partir de les 8 de la vesprada.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here