La crisi pasa factura a la subhasta de replaces de Sueca en recaptar un 18% menys

0
381

Ahir va tindre lloc, en el Centre Municipal Bernat i Baldoví, la subhasta de replaces per a la temporada de caça d’aus aquàtiques en el vedat de Sueca. La quantitat recaptada va ser de 137.000 euros, una xifra considerablement inferior a la de l’any anterior, en concret, un 18% menys. “El significat és clar i contundent: hi ha crisi per a temps. Les replaces es paguen molt per baix del que hauria de ser, segons la tradició. No obstant això, l’agraïment a qui ha participat en la subhasta, i recordar que, una vegada pagades totes les despeses, la resta dels diners recaptats s’invertiran en obra social”, ha assenyalat l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo. “Després de la recaptació obtinguda ahir diumenge, s’ha tornat a manifestar que allò que ens conten en alguns mitjans de comunicació, sobre que Espanya és el motor d’Europa en la recuperació econòmica, és fals perquè, una vegada més, no es va notar alegria a l’hora d’invertir els diners en una replaça del vedat de Sueca. Si a tot açò li sumem que el passat any, i l’anterior, la caça d’aus aquàtiques no va ser l’esperada, els caçadors no tenen el mateix al·licient a l’hora de licitar”, ha afirmat el regidor d’Agricultura, Dimas Vázquez.

L’Ajuntament de Sueca va fer públic fa unes setmanes el ban per a la temporada de caça d’aus aquàtiques, prevista per als dissabtes 22 i 29 de novembre; 13, 20 i 27 de desembre; i 3, 10 i 17 de gener de 2015. En el ban, a més de les normes que s’han de complir, s’especifiquen les accions prohibides, els horaris, les zones per les quals s’haurà d’accedir als llocs destinats a la caça, així com les replaces reservades per als socis caçadors de Sueca. També conté les sancions establides que deriven de l’incompliment d’algun apartat del ban, que anirien des dels 100 fins als 1.000 euros.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here