El Carcaixent supera al Pobla Llarga en el derbi comarcal (1-3)

0
466

Com tot derbi el començament va ser especial, en aquesta ocasió perquè l’àrbitre designat per al partit no es va presentar al mateix per haver-se confós de dia, pensant que era el diumenge. Es tingué que cridar un nou arbitre que el suplira, eixe fou el motiu del retard en el començament de l’encontre.
El retard de mitja hora que va patir el començament del partit va semblar asseure-li millor als locals que als tres minuts de joc es van avançar en el marcador per mediació del seu jugador Pavía.
A partir d’aqueix moment el Carcaixent va prendre el comandament del partit i es va fer l’amo del joc, posant cèrcol a la porteria del Pobla Llarga i l’empat tan sol va tardar 10 minuts a arribar al marcador en una bona jugada del davanter Diop.
Va continuar el setge i en el minut 25 Salva Gascón transformava un penalty, ximple alhora que clar, comès pel capità Miguel.
Fins al descans el Carcaixent va comptar amb mes ocasions per a augmentar la renda que el Pobla Llarga d’aconseguir l’empat i amb l’1-2 es va arribar al descans.

Començà la segona part amb el murmuri entre els seguidors del Carcaixent que es corria el perill de no guanyar el partit per no haver aprofitat les clares oportunitats que es van tenir en la primera part per tancar definivament l’encontre.
En la segona els locals van espentar molt per a aconseguir l’empat sense aconseguir-ho i justament quan jugaven amb un home mes per l’expulsió, justa, del jugador del Carcaixent Modesto, coses del futbol, el Carcaixent en una contra molt bé realitzada pel nostre jugador Adrián, portà la tranquil·litat a l’equip en aconseguir l’1-3 definitiu faltant 8 minuts per a la finalització del partit.

ALINEACIONS:

CD.Pobla Llarga: Adrian, Xesco, Marc, Alexis, Dani, Miguel, Oscar, Jairo, Rafa, Pavia i Babá. Sortiren desde la banqueta: Quico, Papi, Ferran i Quique. UD.CARCAIXENT: Marcos, Modesto, Vicent, Palero, Arturo, Baldo, Gascon, Adri, Adrian, Diop i Jorge. També jugaren: Hiroto, Ferna, Jose Carlos i Juanjo.

GOLS: 0-1 Min. 3 Pavia 1-1 Min. 13 Diop 1-2 Min. 25 Gascón 1-3 Min. 82 Adrián

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here