Eila Colomar proclamada Festera Major de Sueca per al 2015

0
350

El saló de plens de l’Ajuntament de Sueca va acollir, divendres passat, l’acte de proclamació de la nova Festera Major del municipi per a l’any 2015. Eila Colomar Ribera i les quatre membres de la seua cort d’honor van ser rebudes per l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; el regidor de Festes, Dimas Vázquez; una gran representació de la corporació municipal; el president de la Junta Local Fallera, Vicent Llopis; i un nombrós públic, pertanyent al col·lectiu faller de la ciutat, familiars i amics, els quals els van brindar calorosos aplaudiments en el seu primer acte oficial.

Les protagonistes van fer la seua aparició en el saló acompanyades per representants dels col·lectius que les han presentat el càrrec. La cort d’honor d’Eila, que serà la pròxima Festera Major i també Fallera Major de Sueca, el Perelló i Mareny de Barraquetes, a l’ostentar ambdós càrrecs la mateixa persona, està formada per: Patricia Martínez Tomás, presentada pel Club de Natació de Sueca; Alba Galiana Moya, presentada per Arrima’t, Associació de Serveis i Comerç de Sueca; Carla Ferrer Baldoví, presentada per la Societat de Caçadors de Sueca; i María Pérez Campillo, presentada per la falla Plaça de l’Ajuntament. La nova Festera Major de Sueca, Eila Colomar Ribera, va ser presentada per la falla Avinguda 18 de Juliol.

L’acte va servir també per a despedir amb molt d’afecte per part de tots els presents a qui, fins a divendres passat, ha ostentat els càrrecs de Festera i Fallera Major de Sueca 2014, Ana Belén Ortells, i a les components de la seua cort d’honor.

En els discursos, el regidor de Festes, Dimas Vázquez, va tindre paraules d’agraïment per a Ana Belén i la seua cort d’honor “pel seu saber estar i la seua simpatia. Sé que recordareu amb molta alegria vostre any com a representants de les festes de Sueca. Donar-vos infinites gràcies a vosaltres i les vostres famílies, i desitjar-vos que continueu disfrutant, des d’una altra perspectiva, de les nostres festes”. Respecte a les noves protagonistes, acabades de proclamar, Vázquez les va desitjar “que la nova etapa que aneu viure siga un moment inoblidable de les vostres vides, que aprofiteu i disfruteu amb tota la intensitat possible perquè de l’alegria de les vostres cares tots ens contagiarem”. Per la seua banda, la nova Festera Major, Eila Colomar, es va definir com una suecana “que estima la seua ciutat i les seues festes. Per fi ha arribat el dia tan anhelat. Per a mi és un honor i un privilegi representar a tots els suecans i suecanes durant un any. Vos promet que portaré esta banda, i allò que representa, amb orgull”.

L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, va ser l’encarregat de tancar l’acte agraint, en primer lloc, l’entrega i entusiasme d’Ana Belén i la seua cort d’honor “hem tingut una grandíssima representació”. Respecte a Eila i la seua cort, va afirmar que “este és un acte importantíssim, perquè estem triant a les persones que ens han de representar, durant un any, en tota la Comunitat Valenciana. És cert que es repetix tots els anys, però no per això perd emoció; ens agrada reviure-lo i disfrutar-lo cada any junt a les noves representants de la ciutat. I la millor manera d’agrair-los als vostres familiars este esforç que faran, és que sigueu molt feliços, que disfruteu de cada acte”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here