Almussafes, seu de la gimnàstica rítmica autonòmica

0
176

Almussafes durant este mes d’octubre ha sigut triada com a seu de diversos esdeveniments importants en el món de la gimnàstica a nivell autonòmic i nacional. L’assemblea autonòmica de la Federació, el curs d’entrenador esportiu de gimnàstica estètica de grup i els cursos de jutge, així com diferents campionats autonòmics copen el calendari d’activitats esportives.

Recentment el pavelló poliesportiu va acollir l’assemblea autonòmica, en la que els assembleistes van votar la reelecció de la presidenta de la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana, Concepción Rico Canet.

Esta Federació, que inclou set modalitats esportives, com són la Gimnàstica Rítmica, la Gimnàstica Artística tant en la modalitat masculina com en la femenina, la Gimnàstica Acrobàtica, l’Aeròbic o gimnàstica Aeròbica, Trampolí o Tumbling i l’acabada d’incorporar Gimnàstica Estètica de Grup, serà regida de nou durant els pròxims quatre anys per Concepción Rico, qui al seu torn és component de la Junta Directiva de la Real Federació Espanyola de Gimnàstica. La localitat d’Almussafes es va veure honrada al ser triada com a seu de la més important assemblea que realitza la Federació de la nostra Comunitat.

Així mateix i durant els dies 4 i 5, s’impartit en esta localitat riberenca, el curs d’Entrenador Federatiu de Gimnàstica Estètica de grup, convocat per la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana i dirigit per la responsable d’esta modalitat de la Federació Madrilenya de Gimnàstica. Més de 60 inscripcions donen idea de la força amb què esta modalitat inicia el seu camí, avalada per primera vegada per la Federació de la nostra Comunitat. La formació teòrica es va realitzar en la sala Polivalent del pavelló, que es va adequar per a tan important esdeveniment, i en les pistes del mateix es van impartir les classes pràctiques.

D’altra banda, des de demà dijous dia 9 i fins a diumenge que ve dia 12, aprofitant el pont del mes d’octubre, també en la localitat d’Almussafes s’impartiran els cursos de jutge de Nivell 1 d’àmbit nacional, per part de professorat altament qualificat de la Real Federació Espanyola de Gimnàstica.

Finalment, dissabte que ve dia 18, les instal·lacions esportives seu del CLUB ESPORTIU DE GIMNÀSTICA ALMUSSAFES acolliran la celebració del Campionat Nacional Base de Conjunts i el Campionat Individual Masculí en les seues Fases autonòmiques. Este multitudinari esdeveniment esportiu es desenrotllarà en horari matinal i vespertí, ja que a les 8 del matí està previst la inauguració i la clausura tindrà lloc al voltant de les 19 hores de la vesprada. Entorn de 400 gimnastes competiran en la competició, en la que el club amfitrió presentarà a dos dels seus conjunts en les categories PreBenjamin i Aleví.

Per al Club d’Almussafes, l’organització i el vetlar pel bon desenrotllament de tots i cada un d’estos cursos, actes i competicions representa un gran esforç només recompensat de viure i disfrutar amb els seus gimnastes de cada un d’ells i l’acollir en les instal·lacions locals a l’elit d’este esport. Este esforç que realitza el club i els seus associats, de cap manera seria possible sense l’estreta i àmplia col·laboració que brinda l’Ajuntament d’Almussafes, a què públicament agraïx el seu interés en què l’esport de Base, inclús el minoritari, tinga la fluïdesa i el suport que mereix.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here