Més Algemesí valora «molt positivament» el pas donat per la Comissió Taurina

0
369

EL PP ES QUEDA SOL EN EL SEU INTENT DE PERLLONGAR ARTIFICIALMENT EL TEMA DE LES BECERRADES

Possiblement els esdeveniments ocorreguts els passat dia 6 en el plenari han fet que passe quasi desapercebut l’anunci fet eixe mateix dia per la Comissió Taurina d’Algemesí, però que per a M+S ALGEMESÍ és de màxima importància i transcendència. En una breu nota donada a conèixer en la seua pàgina web la Comissió informava que a partir d’aquest mes encetaria “una ronda de reunions amb les distintes forces polítiques de la localitat, per analitzar les llums i les ombres de la pasada edició de la Setmana de Bous i així, continuava, “proposar vies de solució per a que no tornen a repetir-se esdeveniments que afecten al bon nom de la fira i de la nostra localitat.”  

Per la nostra banda ens alegrem molt d’aquest anunci i felicitem efusivament a la Comissió per l’important pas que ha donat endavant per resoldre el conflicte. M+S ALGEMESÍ mostra la seua total predisposició a reunir-se el més aviat possible amb els representants de la Comissió Taurina per posar damunt la taula les millors solucions per a la qüestió de les becerrades i per a aquells temes que ells tinguen a bé plantejar. Amb aquest comunicat queda clar que Comissió Taurina i M+S ALGEMESÍ coincidim clarament en que el camí per trobar l’eixida d’aquesta situació és el diàleg, tal i com ja comentàrem en la nota de premsa del passat dia 25 de setembre.

Amb aquest pas tan transcendental que ha donat la Comissió queda clar que l’únic partit que no ha donat cap pas endavant per resoldre el problema enquistat és precisament qui deuria haver-lo donat el primer, el  Partit Popular. No oblidem que en el plenari del dia 30 de setembre en precs i qüestions fou M+S ALGEMESÍ qui demanà que el Sr Alcalde convocarà un grup de treball o comissió per resoldre el tema i que aquest ho acceptà però amb la boca xicoteta i sols al final. Nogensmenys les seues actuacions posteriors han deixat ben clar que la seua intenció no és eixa, ja que s’ha dedicat a enrarir el tema difonent falsedats i mentides a la premsa que donaren peu a la tensa situació del passat dia 6. No deixa de ser curiós que ha estat la Comissió Taurina la primera en donar aquest pas en lloc de l’equip de govern que és en realitat el primer que tindria que haver-lo donat.

No obstant això, cal dir que vist el que hem vist M+S ALGEMESÍ confia més en el sentit comú i la bona voluntat de la Comissió Taurina que en l’Alcalde, el qual ha deixat ben clar que no sap exercir com a tal. La darrera columna del PP al Butlletí d’Informació Municipal en la que novament torna a intoxicar l’opinió pública “venent” que la crítica a les becerrades de l’oposició és un atac a la Setmana de Bous –cosa absolutament falsa-, amb la única intenció de dinamitar qualsevol solució dialogada,  n’és una mostra. I és que vist els esdeveniments en perspectiva cronològica queda ben clar que el gran interessat en perllongar artificialment el tema de les becerrades ha estat sempre el PP d’Algemesí.

Així doncs reiterar la nostra alegria per l’anunci fet per la Comissió Taurina, posar-nos a la seua entera disposició i desitjar que, quan abans, puguem comunicar tots junts a la ciutadania d’Algemesí i a la resta d’opinió pública que Algemesí tanca definitivament una etapa de la seua història que mai més tornarà a repetir-se.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here