Compromís per Alzira denuncia l’adjudicació a la mateixa empresa de distintes campanyes publicitàries

1
380

 

Gómez: “En la presentació de la campanya Tots som responsables la regidora de serveis públics diu que la despesa de la campanya s’emmarca dins del contracte anual amb FCC quan fa més de dos anys que se suprimiren les campanyes informatives del contracte d’arreplegada de fem i neteja”.

Les declaracions efectuades per la regidora de serveis públics on informava que la campanya que s’inicia per a conscienciar del valor del mobiliari urbà l’abona l’empresa concessionària segons el contracte signat en el seu dia, no s’ajusta a la realitat donat que fa més de dos anys es va suprimir dita partida del contracte amb objecte d’abaratar els costs, igual que se suprimiren diverses places de contractats temporals.

En el Ple celebrat el 22 de desembre de 2011 es va tractar el punt de “MODIFICACIÓ DEL CONTRACTE DE LA GESTIÓ DEL SERVEI INTEGRAL DE NETEJA URBANA D’ALZIRA” i , concretament, un dels punts d’estalvi era “6.- Campañas de información y concienciación ciudadana: se trata de la reducción de una partida destinada a la realización periódica de campañas informativas y de concienciación. Se establece un ahorro anual de 18.057,30 € (IVA incluido).”

Conseqüentment, la Sra. Ortega i l’Alcaldessa deuran explicar la raó última per la que l’empresa abona la campanya que, casualment, es torna a adjudicar a la mateixa empresa publicitària que últimament porta a terme distintes campanyes – Shopping Night, Alzira Guapa, Jo sóc d’Alzira- i l’adjudicació directa de la qual no pareix del tot legal tenint en compte que la llei de contractes de l’administració obliga a la lliure concurrència i competència entre totes les empreses del sector.

La última mostra d’aquesta “casualitat” és que, per a la pròxima fira del Kaki, s’ha instal·lat l’oficina precisament en la vivenda que aquest famós publicista té a la nostra ciutat i que, fins fa pocs mesos, estava a la venda.

Des de Compromís per Alzira anem a sol·licitar que en la pròxima Comissió d’Hisenda es presenten els expedients complets dels contractes signats amb aquesta empresa amb tots els informes tècnics favorables.

Diego Gómez
Compromís per Alzira

1 Comentario

  1. Es ya un escandalo. Cada vez menos dinero para servicios sociales,educación y policía local y mas para publicidad y autobombo!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here