Les mares de Montserrat derroten «la línia recta» de la conselleria d’Educació

0
187

La Justícia anul·la el criteri de la ‘línia recta’ -que ‘oblida’ els obtacles fins els centres educatius -per atorgar les beques per a transport escolar

El col·lectiu de mares del col·legi de Montserrat  que varen publicar un calendari eròtic per finançar el transport escolar dels seus fills afirma que la decisió de la sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia valencià (TSJ) d’anul·lar l’ús del terme ‘en línia recta’ per atorgar les ajudes al transport d’escolars és ‘un triomf que els dóna la raó’, ja que aquesta era una de les seues principals reivindicacions.

Així ho ha assegurat, en declaracions, Silvia, una de les portaveus de les mares, que ha expressat la seua ‘satisfacció’ per la resolució judicial.

La sentència, difosa per Compromís, ha estimat parcialment un recurs interposat per la portaveu adjunta d’aqueix grup parlamentari en les Corts Valencianes, Mònica Oltra, contra la resolució de 13 de juny de 2012 de la Direcció general d’Ordenació i Centres Docents sobre el servei complementari de transport dels centres públics de titularitat de la Generalitat per al curs 2012-13.

La sala decreta la nul·litat de la ‘línia recta’ per calcular les ajudes en considerar que incorre en ‘falta de motivació i tracte desigual’.

«Estem contentíssimes perquè per a nosaltres és com donar-nos la raó, és el que hem estat demanant, que no es pot mesurar la distància en línia recta perquè és injust», ha argumentat aquesta portaveu, que recorda que les mares de Montserrat varen interposar un recurs contra la norma de la Conselleria d’Educació la resolució de la qual està encara pendent i que suposen que anirà en la mateixa direcció que la coneguda aquest dimarts.

Europa Press

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here