La UD Carcaixent presenta els 15 equips de l’escola de futbol junt els Veterans

2
834
Els més menuts de l’escola
Jugadors de l’Infantil B

El cadet A juga esta temporada en Primera
Salvador Mengual president del club

La UD Carcaixent va presentar, anit a Quatre Camins, els 15 equips de l’escola de futbol, entre ells els femení, junt els Veterans que totalitzen uns 200 jugadors que va contar amb l’assistència de centenars d’espectadors que pràcticament ompliren la graderia.

Les majors ovacions foren per als més menuts de l’escola que mentre passaven per davant de la tribuna feien els ja tradicionasl volantins.

El president del club, Salvador Mengual, destacà la recuperació del juvenil en esta temporada i que en la resta de categories hi han un mínim de dos equips, «advantatge aconseguit gràcies a la unió del futbol base local». El club blanquinegre conta per primera vegada amb dos cadets, el A milita en la primera categoria després del brillant ascens aconseguit la pasada temporada.

Mengual significà en el se discurs de presentació que s’ha fet «un recorregut important» en les dos últimes temporades i que l’objectiu actual és «implantar una única metodologia d’entrenaments i sistemes de joc».

Un castell de focs d’artifici i la clàssica foto de família ficaren el punt i final a la festa del futbol carcaixentí.

L’escola de futbol de la UD Carcaixent

2 Comentarios

  1. Hola Silvia! He repasat les fotos i entre elles està la dels Querubins. Crec que hauràs mirat abans de penjar-la perquè en ser tantes les he penjat en distintes fases.
    Gràcies per seguir-nos. Per cert va ser una presentació espectacular i molt original gràcies a la simpatia i als volantins dels menuts.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here