El cantant d’Alginet Felipe Garpe trionfa en el Palau de la Música

0
170

Diumenge de vesprada el cantant d’Alginet, Felipe Garpe, va actuar al Palau de  la Música de València donant veu a la banda de l’Agrupació Musical de Veterans de la Ribera del Xúquer. Un concert on el públic assistent va gaudir de boleros i peces musicals del mític cantant Nino Bravo.

La consellera de Benestar Social va felicitar Garpe i li va entregar un diploma en record pel seu pas pel Palau. Garpe ja havia actuat al Palau anteriorment. Aquesta any ha recorregut escenaris de Pamplona, Madrid, Granada, Santurce  i d’altres amb l’empresa Infinity Eventos i Producciones SL. A més aquest any està formant duet amb el cantant pamplonés Serafín Zubiry.

L’actuació, al Palau, va finalitzar amb forts aplaudiments i amb el públic entregat amb el cantant.

 

Felipe Garpe en el Palau de la Música

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here