Cinc grups locals actuaran este dimecres en el festival «La Pobla Sona»

0
360

La Pobla Llarga sona amb diversitat d’estils musicals. Reggae, folk, rap, hip hop, pop rock o punk rock és la música que s’escoltarà dimecres per la nit en el parc Joan Fuster, dins dels actes programats per l’ajuntament per a celebrar les festes en honor a Sant Calixt. El festival «La Pobla Sona» promociona als grups locals perquè es donen a conéixer en el seu municipi.

El parc Joan Fuster acollirà el dimecres a partir de les 23 hores el concert, que comptarà amb les actuacions de cinc grups locals: Boss De Sapobla, Fat, Narkotics, Mi Sostingut i Se Kaga La Perra. Cada grup tocarà durant uns 45 minuts. A més, actuarà com a grup convidat Bajoqueta Rock.

El primer a pujar-se a l’escenari serà Boss De Sapobla. Interpretarà música en valencià amb un estil reggae folk. Per al grup, suposa la seua primera actuació i debuta en el seu municipi. Borja i Grefu seran els encarregats d’inaugurar el concert i han programat una desena de cançons. Borja és el cantautor i les lletres de les seues cançons parlen del camp, de l’agricultor, de la terra.

La seua actuació donarà pas a un altre estil musical. El rap en valencià de Fat. El jove Adrián Hernández serà l’encarregat de portar l’essència musical del rap fins a l’escenari. Tot i que encara no té cap treball publicat, Adrián és una jove promesa que va guanyar el concurs Fes Rap i va obtindre com a premi la gravació d’una maqueta discogràfica.

El ritme de l’hip hop arriba amb Narkotics. Marta, Sala, Pisto i Xato són els components d’este grup. Componen les seues cançons en valencià i castellà i les seues lletres són una crítica satírica-política. Porten junts més d’un any i ja s’han pujat als escenari en diferents concerts.

Mi Sostingut és un poc més veterà. La seua música, en valencià, és pop rock alteratiu i fa dos anys van gravar el seu primer disc «Projecte Escolopendra». Actualment estan ultimant el seu segon disc. Els seus components són Josep, Martín, Raül, Toni (el Beato) i Grefu. Josep va guanyar el premi Ovidi 2010 a l’artista revelació. També va ser nominat al millor disc de cançó d’autor.

El punk rock arribarà amb Se Ka

El grup Mi Sostingut de La Pobla

ga La Perra. El grup està format per Rafa («Barri»), Panxo, Alberto, Pau i Grefu. Van començar versionant cançons, i ara el grup ja té nou temes propis. Durant tot l’estiu han realitzat més d’una desena d’actuacions i estan treballant en la realització de la seua primera maqueta discogràfica.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here