Lola Vecina nomenada flamera de la falla Sagrada Familia

0
456

El passat divendres va tindre lloc el nomenament de la Flamera per al present exercici 2014/2015. Va ser nombrada com a Flamera la senyora Lola Vecina i López, que acompanyada d’amics, fallers i familiars va poder disfrutar d’una nit molt especial. Aquest és un dels pocs càrrecs que li quedava per cumplir a esta fallera amb tan gran trajectoria. Enguany, assegura ser un any molt especial per a ella, doncs comparteix exercici amb el seu fill com a president Jose Ignacio Ortega i Vecina i la fallera major Maria Carrasco i Torres.

Des de la comissió donar-li la més sincera enhorabona i sobretot donar-li les gràcies per la espectacular nit que vam poder compartir junt a tots els fallers i falleres d’esta gran comissió.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here