Estefania Cárcel anomenada fallera major de la Plaça del Forn d’Alzira

0
456

Recentment va tindre lloc, al saló de l’Hotel Lluna, l’acte oficial pel qual va ser nomenada la senyoreta Estefania Carcel Esteban Fallera Major de la Falla Plaça del Forn per a l’exercici 2015.
L’acte fou encapçalat pel President Alberto Yago i Canet i la secretària de la Comissió, la qual, va llegir l’acta de proclamació.
En finalitzar l’acte Estefania va dedicar unes paraules molt sentides a la seua família i també a tots els presents al recordar-los que “…comissió, cassoleres, amics… tots feu/fem falla.
Espere que estigueu al nostre costat i que gaudiu com nosaltres de tots i cadascun dels actes i esdeveniments. La nostra Falla és el que és gràcies a la vostra presència, al treball. Que la il·lusió i les ganes falleres formen part sempre de la nostra Vida. És hora de viure i gaudir les falles 2014-2015. Bona nit a tots…!” Estefania va estar recolzada pels seus pares als qui va agrair tot el seu suport, familiars, amics i un gran nombre de membres de la comissió.
La comissió de la Falla Plaça del Forn vol felicitar la seua Fallera Major Estefania a través d’estes línies i desitjar-li que tinga un exercici inoblidable.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here