La major part dels restauradors esgotaren anit el gènere en la Fira de la Tapa d’Alzira

0
393
Més de 2.500 tapes es consumiren anit en la Fira

Satisfacció generalitzada entre els restauradors que participen en la II Fira de la Tapa d’Alzira que veieren com anit es quedaren curts per atendre la gran demanda de tapes dels nombrosos assistents a la desfilada dels Moros i Cristians que va transcòrrer entre les jaimes de la VI Fira Comercial Alzira Oberta.

Entre els quatre restauradors despatxaren la nit del dissabte més de 2.500 tapes que donaren satisfacció a l’ampla clientela que  va acodir taurant Plaça Regne-Avinguda Luis Suñer.

Maria José de l’Hotel-Restaurant Casa Blava qualifica de «positiva» l’experiència després que «anit s’animara molt la gent». Un cruixent de foie i la tosta d’escalibada amb alli i oli i codonyat casolà.

El Restaurant Camí Vell que regenten els germans Antonio i Iván López esgotaren el gènere despr´s de vendres més d’un miler de tapes sobre tot les molletes de llomello, la Camí burger i les tostes d’esgarraet amb alli i oli gratinat.

Salvador del Restaurant El Roure mostrava la seua satisfacció per la publicitat que li està fent la fira al seu local de restauració. Una sobrasada i la minillesca de corral foren les tapes favorites de la seua clientela.

Mentre Ramón Vidal de Glaçons es mostrava eufòric davant la resposta de la gent a les seues iniciatives gastronòmiques; «l’experiència és superpositiva, estic molt content anit vaig vendtre més de 500 tapes, l’hora de l’apepritiu i la nit del dissabte han sigut els moments més importants».

la tapa de «cochinillo» amb sebeta aramelitzada i un caneló de pernil amb verdures foren les més demandades.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here