El Carcaixenta aconseguix la primera victòria davant l’Énguera (3-1)

0
281

Primera victòria com a local en un partit en el qual s’ha demostrat molta superioritat per part del Carcaixent, però que no s’ha vist reflectida en el marcador.
El partit va començar amb l’equip controlant el joc però sense encertar en les ocasions que s’estaven creant. En el minut 26 arriba la jugada en velocitat i força de Diop, dispara i el rebuig el espenta Adrián al fons de les malles.
Aquest gol ha portat la tranquil·litat al camp de futbol i es va arribar al descans.

Just en el començament de la segona part, va arribar el gol de l’empat per part de l’Énguera, sort que als dos minuts ens vam posar una altra vegada per davant en el marcador després d’una jugada en la qual Gasco obri a la banda esquerra a Baldo el qual centra al segon pal on Adri remata a fons de la portería inapel·lablement.

Açò li va asseure malament a l’Énguera i mes quan solament 6 minuts després el Carcaixent aconseguia el tercer per mediació de Jorge que solament ha d’espentar la pilota després de la galopada i passada de Adri.

El 3-1 pujava al marcador en el minut 57 i fins al final sempre va estar mes prop d’augmentar el marcador el Carcaixent que retallar distàncies l’Énguera. Partit dirigit per l’arbitre Luis Marcos Seco, sense majors problemes i que s’ha guardar un minut de silenci en record del que fora president del Club Enrique Salom. Destaquem per part del Carcaixent el bon fer de Baldo i la velocitat dels Adri (Guillem i Ferrandis), per part del Enguera el seu davanter per la lluita amb tota la defensa.

Important victòria que ens col·loca segons de la taula classificatòria, ara ens espera el dissabte la visita al veí, La Pobla Llarga.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here