Alzira capital mundial fallera en acollir els representants de tots els municipis fallers

0
357

Alzira ha exercit hui de capital mundial de les falles en acollir a les falleres majors i els presidents de juntes locals de la major part de les 56 existents a la Comunitat Valenciana, entre elles la de la FM de València, Carmen Rosa i la seua cort d’honor junt el propi president de la Junta Central Fallera.

L’acte central ha tingut lloc al Gran Teatre d’Alzira i ha contat amb la presència de les falleres majors i dels presidents de les 34 comissions de la ciutat.

Prèviament les FM han sigut rebudes per l’alcaldessa d’Alzira Elena Bastidas i pel consistori i tot seguit han desfilat des del’Ajuntament fins el Gran Teatre passant pel centre de la capital de la comarca.

Este homenatge forma part de la programació prevista per la JLF d’Alzira amb motiu del 125 aniversari de les falles de la capital de la Ribera. El president de la JLF, Vicent Muñoz ha valorat “molt positivament” que Alzira “siga per primera vegada la seu d’un dels actes fallers més importants que es celebren a la Comunitat Valenciana”.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here