Xavi Sarriá s’obri pas a la narrativa amb la novel.la «Totes les cançons parlen de tu»

0
508

Xavi Sarriá amb l’editor Joan Carles Girbés

El músic del grup valencià Obrint Pas, Xavi Sarriá, s’ha endinsat ara en el món de la literatura publicant la seua primera novel.la, «Totes les cançons parlen de tu», que va presentar, anit, a la Casa de la Cultura d’Alzira l’entitat Illa del Xúquer.

L’obra reflexa la València que el nou narrador d’Alberic ha viscut en els darrers 20 anys, des del punt de vista d’una generació postfranquista «amb ganes de construir altre Pais Valencià» i de «crear referents en llibres i cançons».

Els protagonistes són un grup d’adolescents que viuen a la perifèria del cap i casal amb les seus problemàtiques records, vivències i relacions familiars. Sarrià reconegué que «el grup Obrint Pas i el que escric està molt relacionat, donat que escriure cançons és també explicar històries». En defiitiva el que perseguix este músic-novel.lista és de «batallar en tots els àmbits perquè la nostra llengua estiga normalitzada».

Ha estat publicada per Sembra Llibres, editorial sorgida, fa només sis mesos, a Carcaixent de la mà de Joan Carles Girbés, qui s’ha mostrat «sorprés» davant la «bona acollida» de «Totes le cançons parlen de tu» que ja va per la segona edició.

Girbés mostrà la seua satisfacció davant «l’eclosió editorial» experimentada en el últims temps a la Ribera peró reconegué que «falten encara més lectors».

Riberaexpress

Sarriá anit signant llibres i autógrafs

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here