Quatre obres finalistes al Concurs de Compossició del Pasdoble Faller d’Alzira

0
349

El darrer mes de juny es va convocar el 14é Concurs Nacional de Compossició del Pasdoble Faller Alzira 2014 organitzat per la Societat Musical d’Alzira, en el que s’establiren dos premis: “Premi Fallera Major d’Alzira” i “Premi Fallera Major Infantil d’Alzira”.

Finalitzat el termini de presentació dels pasdobles, de totes les compossicions presentades s’han sel·leccionat aquestes quatre:

Lema 1: “AIRE FESTER”
Lema 2: “I PER A FALLES, ALZIRA”
Lema 3: “BRISA MEDITERRÀNEA”
Lema 4: “DE FESTA EN FESTA”

Els quatre pasdobles finaliste els interpetarà la Banda Simfònica de la Societat Musical d’Alzira, baix la direcció del seu director Àngel Crespo García en el Concert Commemoratiu del Dia de la Comunitat Valenciana que tindrà lloc el dimecres 8 d’octubre, a les 22:30 hores. al Gran Teatre d’Alzira.

Durant l’intermedi el jurat deliverarà quins seràn els pasdobles guanyadors i el resultat es farà públic a la segon part del concert.


Per a l’organització d’aquest concurs i d’aquest concert, la Societat Musical d’Alzira ha comptat amb la col·laboració de l’Excm. Ajuntament d’Alzira i de la Junta Local Fallera d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here