Arranquen amb molta força la VI Fira Comercial Alzira Oberta i la II edició de Fira de la Tapa

0
393

El secretari autonòmic de Turisme Daniel Marco, l’alcaldessa d’Alzira Elena Bastidas i el president de l’Associació Empresarial Alzira (AEA) José Villalba han inaugurat esta vesprada la VI Fira Comercial i la II Fira de la Tapa que estarà oberta al públic fins el pròxim diumenge.

En la trentena de jaimes instal.lades a la Plaça del Regne el públic pot trobar productes de tots els sectors fins i tot del gastronòmic. A més s’ha instal.lat en el mateix recinte la Fira Medeival pel quaal Bastidas ha significat que estes fires suposen «un aparador on es mostra la diversitat dels sectors comercials locals».

Per la seua part el dirigent empresarial  ha destacat que el que és tracta és «d’atraure el màxim de públic» justificant així la coincidència de les tres fires, «cal trencar moldes» ha afegit després de resaltar que la ubicació a la Plaça del Regne iniciada l’edició anterior ha estat «tot un èxit».

I el resposnable de Turisme en la Genralitat, Daniel Marco ha mostrat la voluntat del Consell de «reco9lçar totes estes iniciatives que van  en benefici del teixit social i comercial».

Les fires han registrat ja esta vesprada una gran afluència de públic, tot i que s’espera s’increment de forma notable esta nit al coincidir en el Pregó dels Moros i Cristians que l’acgtor, i director alzireny, Carles Alberola farà des de l’antiga muralla àrab ubicada a les rodalies del recinte firal.

L’alcaldessa, el secretari autonòmic i el president de l’AEA en la Fira

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here