Joves d’EU denuncien «mancances» en l’EPA i la Biblioteca d’Alzira

0
289

Com bé s’ha denunciat per nombrosos ciutadans i ciutadanes i diversos mitjans de comunicació locals, la situació dels nous equipaments culturals, com ara l’Escola d’Adults i la Biblioteca, així com la nova

Alumnes de l’EPA Enric Valor

pàgina web municipal, no correspon als anuncis i promeses fetes: tant horaris, falta de serveis o recursos.

Accions de propaganda

Des de joves d’EUPV-Alzira lamentem les repetides mostres d’improvisació i falta de planificació en la posada en funcionament dels equipaments i recursos culturals a Alzira. Accions de propaganda electoral, dutes a terme per part de la Sra. Bastidas i pagades per tots i totes, que tenen com a prioritat únicament donar una neteja de cara a la imatge d’un Partit Popular desprestigiat amb vistes a les properes eleccions municipals.
A l’Escola Permanents d’Adults Enric Valor, que acull quasi 1.000 alumnes, entre altres problemes amb les aules i la neteja, encara no disposen de línia telefònica o de connexió a internet, quasi un mes després de la seua inauguració.

Horaris, telèfon i internet

De la Biblioteca municipal ―per fi oberta al públic amb huit anys d’espera i de descontent del conjunt dels alzirenys― després de la inauguració a bombo i platerets i la foto dels orgullosos regidors, encara no en tenim massa clars els horaris. La Sra. Bastidas ens va prometre que obriria de 9 a 21 h i això és el que apareixia en els anuncis en l’acte inaugural. Això no obstant, pel que diu al cartell de l’entrada, la nostra flamant biblioteca tancarà a migdia i romandrà oberta encara menys hores al dia que l’antiga.
D’altra banda, molts alzirenys i alzirenyes mostren també a les xarxes el seu descontent amb la nova pàgina web municipal, inaugurada amb presses i sense estar acabada, que podria comptar amb una millor accessibilitat i que, incomprensiblement, s’inicia per defecte en castellà.
Des de joves d’EUPV-Alzira exigim uns centres culturals municipals de qualitat i uns recursos de comunicació local eficients i ben planificats, que no estiguen al servei de la campanya electoral del PP i, per això, demanem que es solucionen tots aquests problemes i que no es continue improvisant en un aspecte com la cultura, tan important per al futur dels joves alzirenys.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here