EU inicia este divendres el procés de primàries a Alzira

0
294

EU-Alzira celebra aquest divendres en la seu del col·lectiu, a partir de les 19.00 h., la seua Assemblea oberta “Participeu”. En aquesta s’aprovaran les línies programàtiques d’EU-Alzira, s’elegirà el nou Consell Polític Local i començarà la inscripció per al procés de primàries obertes a tots els simpatitzants, per a triar al candidat/a d’EUPV per a les eleccions autonòmiques el pròxim 8 de novembre.

Segons Ivan Martínez, coordinador local d’EUPV-Alzira: “convidem a associacions i a tota la ciutadania compromesa de la nostra ciutat a participar per decidir quina ciutat volem, quines van a ser les prioritats i acostar-se al funcionament obert i democràtic de la nostra formació. És hora que prenem la paraula.”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here