Una veïna i la seua neta salven la vida de miracle al caure un arbre en Alberic

0
430
La caiguda de l’arbre ha afectat al tràfic ferroviari

Sobre les 18,45 d’esta vesprada un arbre de grans dimensions, ha caigut en la Plaça d’Espanya d’Alberic, en el moment que passava una veïna d’Alberic, amb la neta, que han salvat la vida, al escoltar el cruixir del trencament del tronc del arbre de mes de 15 metres d’altura, que estava inclinat cap a la via del tren Villanueva de Castellón-Valencia.

 El lloc on ha caigut, es prou transitat, ja que es trova l’Església de l’Espiri Sant, i prop d’hora de missa, i pas de les persones que hui dimarts solen anar a Càrites.

A demés dona la coincidència de que ha caigut l’arbre moments abans de arribar el tren a eixe lloc, i es l’eixida d’un pas soterrani de vianants.

Segons testics del succés, han sigut moments d’angoixa, ja que estaven veient com passava la veïna amb la neta, i el tren que arribava.

Avisada la policia local per veïns, han acordonat la zona, fins l’arribada dels bombers del parc d’Alzira, amb una dotació de 4 bombers, que han tallat a trossos les rames i tronc de l’arbre per a apartar-ho, i deixar transitable el carrer i pas de persones.

Abans per a poder passar el tren, ha tingut que baixar el conductor, per apartar unes rames, i poder continuar la marxa.

Segons persones que coneixen bé el mon de l’arboricultura, l’arbre no ha caigut per efectes de l’aigua caiguda, sinó per haver-se podrit la part baixa del tronc, el estar inclinat i el pes de l’aigua caiguda esta vesprada, ha fet la resta.

La sort ha sigut, que no havia gent, ni xiquets jugant en el parc, ni cotxes aparcats baix del arbre, que normalment hi han alguns, si que ha passat rosant la part posterior d’un camió aparcat.

 Carmen, la veïna que li ha passat el fet, amb la seua neta, ens deia “encara estic tremolant, i quan he sentit el cruixir del tronc, li he dit a la meua neta, corre i no et pares a res”.

L’arbre caigut / Foto: Cristian Sanz

Eduardo Sala/Riberaexpress

Fotos E. Sala

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here