Tres fires en una este cap de setmana a Alzira; la Comercial, la Medieval i la de la Tapa

0
338

La Fira de la Tapa arriba a la II edició

Enguany el recinte firal es veurà incrementat en afegir la Medieval a l’entorn de la VI Fira Comercial i la de la Tapa al ser traslladada al carrer Faustino Blasco. Així els visitants podran trobar en la mateixa zona les tres mostres donat que les dos primeres estaran ubicades a la Plaça del Regne i al primer tram de l’avinguda Lluis Suñer. Segons el regidor de Promoció Econòmica, José Luis Palacios, “d’esta forma aconseguirem major ambient i per tant eixiran tots beneficiats els clients i els firers”.

Dinamitzar el comerç local

Una apreciació amb la que coincideix el president de l’Associació Empresairal Alzira, Pepe Villalba, “el que es tracta d’atraure a quanta gent millor perquè l’objectiu principal de la fira és el de dinamitzar el comerç local”.

La incorporació d’establiments de restuaració feta l’any passat va estar ben valorada per organitzadors i comerciants en contribuir a mantindre més temps els visitants al recinte firal. Així enguany està previst incrementar el nombre d’establiments hostalers que oferiren excel.lents tapes a preus de crisi.

Assistents a la última fira valoren molt positivament la nova ubicació; “és millor i més gran” i consideren “un encert” la incorporació de la Fira de la Tapa.

Capital comercial i gastronòmica

Les desfilades dels Moros i Cristians de la Vila pel recinte firal suposa altre gran atractiu per al primer cap de semana d’octubre a Alzira que es convertirá en la capital comercial i gastronómica de la comarca durant eixos tres dies.

Més de 30 comerços

Enguany superaran la trentena el nombre de comerços participants de tots els sectors que per unes hores eixen dels seus establiments habituals per donar-se a conèixer a nous clients aprofitant el tiró i l’atractiu de la VI Fira Comercial i Gastronòmica.

Una mostra que será inaugrada el divendres dia 3 per la vesprada i que estarà oberta fins les 10 de la nit del diumenge dia 5.

Relació de comerços

BNI Respira – Assistencia Amiga – Diez Euros – Camp i Corral – Sols Cabell – Base – Edicions Bromera – Menuts Moda Infantil – AMC – Kobold – Óptica Gis-Vert – Viajes Garcia Rovira – La Botica de los Perfumes – Asisa Alzira – Isomriures – Alzicoop. Coop. V. – Laser Space – La Chinata – United Colors Of Benetton – Magnólia – Sara Valle – Roba Infantil Maduixa – Mercedes Romero – Outlet Nerea – Asoc. Fam. Alzheimer Alzira – Tupperware -Asoc. Pro-Discapacitados – Glaçons – Hotel Restaurant Casa Blava – Restaurant El Roure i Restaurant Camí Vell.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here