Jessi Esparza nomenada fallera major de la falla El Parc d’Alzira

0
422

El passat dissabte  la Falla El Parc celebra «El Nomenament» de la seua Fallera Major per a l’exercici 2015, l’acte va tindre lloc a sa casa , la falla va tindre una grata acollida per esta família que ens va obrir les portes de sa casa, acompanyada del nostre president Sergio Cepeda i Sancho, el nostre president infantil, Alex Marcilla i Fabregues, la nostra Fallera Major Infantil , Nayara Sancho i Marimon i nombrosos membres de la nostra comissió, la nostra secretària Cristina Dolz i Garés va procedir a llegir l’acta en què Jessi Esparza i Cortés queda nomenada com a Fallera Major d’El Parc 2015.

La Fallera Major ens va transmetre amb les seues paraules , que veia un dels seus somnis complits. Acontinuacion va tindre lloc la celebració en el Restaurant La Guitarra.

Dolores Pons Montagud

Delegada de Comunicación , Falla El Parc.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here