EU «lamenta» unes declaracions del portaveu de Més Algemesí

0
269

Còmplice silenci o prudència i respecte a les propostes dels demes: Esquerra Unida Algemesí lamenta les declaracions del portaveu del partit Més Algemesí

Davant la noticia apareguda a distints mitjans de comunicació sobre les declaracions del portaveu de Més Algemesí, volem fer unes puntualitzacions.

1.- En primer lloc, els responsables dels fets son els que actualment tenen la capacitat de gestionar els nostres diners públics, és a dir el sr alcalde d’Algemesí i el seu equip de govern.
2.- El sr Bermudez confon prudència política i respecte a les propostes que inicien els altres grups amb covardia. En Esquerra Unida tenim com a norma que quan un altre partit inicia una denuncia, o una estratègia, no immiscir-nos en el treball ni en les estratègies dels altres, a no ser que el partit en qüestió ens informe de forma detallada dels fets i ens convide a participar de les accions previstes.
3.- Per al nostre grup els fets s’ha desenvolupat de forma totalment personalista pel portaveu de MA, provocant un clima innecessari de crispació en alguns plenaris, com el que de forma abrupta i injustificada va tancar l’alcalde, cosa que denunciarem. En EU no volem judicial lizar la vida política, preferim el consens i les bones formes.
5.- En ocasions MA i EUPV hem tingut posicions distintes, com en el IBI de l’església, o més recentment la concessió de privatització de la piscina coberta, i en cap moment, els hem acusat d’incoherència, tot el contrari, hem respectat les seus decisions.
6.- Sols entenem aquest atac en un intent de MA d’iniciar la campanya electoral, posant-se com salvadors únics dels interessos de la nostra ciutadania.
Estem perplexos davant l’atac que ens fa l’amic i representant d’un partit en l’oposició, acusant-nos de ‘còmplice silenci’, interessos espuris i covardia, quan en cap moment ens ha demanat la mínima col·laboració, que si portem en altres lluites, com en la denuncia política del malbaratament dels diners públics al mercat, a la Prefectura de Policia, etc, etc..
Per finalitzar que no li càpiga cap dubte al Sr Bermudez, que Esquerra Unida continuem treballant i treballarem per una ciutat millor, pels interessos dels més desprotegits i denunciant el que considerem oportú sense crispació de ningun tipus, i dintre de les possibilitats que ens deixe els nostre treball.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here