Menjars La Cuina guanya el premi a la millor tapa en la Fira Soc d’Alginet

0
412

Menjars La Cuina guanya el premi de la millor tapa i Gugú Bebé, el millor estand comercial en la III Fira Soc d’Alginet

El diumenge finalitzava la tercera Fira Soc d’Alginet (Estoc, Oci i Cuina). Un espai on es van reunir diferents estands comercials del poble i la comarca. Al llarg de tres dies, els assistents van poder gaudir de roba de primeres marques, decoració, parament i llibres a preus ajustats, degustació de la tercera fira de la tapa, animació infantil i espectacles en directe.

Enguany l’establiment Menjars La Cuina va guanyar per votació popular el premi a la millor tapa i la botiga Gugú Bebe al millor estand comercial. A més, Xarcuteria Gil Roig va rebre la menció al comerç centenari local, un reconeixement als més de 100 anys oferint productes de qualitat al poble.

Aquest any, han participat Tellar, Pomelo, Thaymar, Base Esports Martín, Gugú Bebé, La Botiga del Racó, Yoalina Styl, Conxa Garcia, Llibreria Sambori, Kobold, AMC, Gremi d’Editors del País Valencià, el Museu Valencià d’Història Natural, Ca Salvador, Menjars La Cuina, Pizzeria Venezia, L’Habana, el Centre Ocupacional i SOMVAL.

 

José Bayarri, president de l’Associació Comercial i Empresarial d’Alginet (ACEAL), afirmava “La Fira SOC se situa ja en la 3a edició i podem afirmar que es troba plenament consolidada; ja que cada any hi ha més expositors i col·laboradors, i també més visitants. Això ens dona energia i il·lusió per organitzar noves campanyes de dinamització i promoció comercial amb la finalitat d’apropar el comerç a la ciutadania en un acte lúdic. Vull agrair a patrocinadors, col·laboradors, expositors i socis el seu inestimable recolzament, que ha fet possible que l’edició d’enguany haja sigut tot un èxit”.

 

 

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here