Laura Carrascosa i Alba Botija nomenades falleres majors de l’Avda Josep Pau

0
591
El passat dissabte

Falleres majors 2014, 2015 i presidents

la Falla Av. Josep Pau, presidida per Javier Lairón González va procedir a nomenar a les seues Falleres Majors per a a l’exercici 2015. Encapçalats pel President major i l’infantil, Víctor Villalba Belda, un gran nombre d’integrants de la comissió, es va desplaçar acompanyats per la Xaranga Els Borts, fins els domicilis de les noves representants de la falla, la xiqueta Alba Botija López-Pintor i la senyoreta Laura Carrascosa Mompó.

En finalitzar els actes protocolaris i realitzades les fotografies tradicionals per al llibret, la comissió es desplaçà a la Sala La Masia on es va celebrar l’esdeveniment fins la matinada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here