Comença el curs en l’EPA Enric Valor d’Alzira sense la línia telefònica ni Internet

1
384
Alumnes de l’EPA hui en les noves instal.lacions

Al voltant de 500 alumnes matriculats en ensenyament reglat han iniciat hui el curs escolar en l’Escola Permanent d’Alumnes (EPA) d’Alzira en unes noves instal.lacions que han provocat un arranc de curs «un tant caòtic» segons membres del claustre de professors i de l’Associació d’Alumnes.

Quasi un mes després de ser inaugurat el nou centre ubicat en l’antic col.legi públic, Federico Garcia Sanchiz, les instal.lacions encara careixen de línia telefònica i de la corresponent conexió a Internet. Un fet que està provocant un autèntic «maldecap» per als mestres i sobre tot per als alumnes que desconeixien el trasllat de l’EPA de l’anterior ubicació a l’actual, produït a finals del passat mes d’agost.

Allargada la matriculació

La direcció del centre s’ha vist obligas a allargar, en dos ocasions, el termini de matriculació; primer del dia 11 de setembre fins el 24 i posteriorment, fins el dia de hui, davant les dificultats que ha tingut l’alumnat per contactar amb la nova seu de l’Enric Valor.

«Quan cridem a la conselleria d’Educació preguntant per la conexió telèfonica i d’Internet ens contesten sempre que està en tràmit» ens comenta el nou secretari de l’Associació d’Alumnes, Gaspar Casterá. La falta de línia està provocant molts problemes perquè es fiquen en marxa els 10 tallers prevists que gestiona la directiva de l’alumnat; «hi han tallers com el de cuina on tenim 20 preinscrits però sols han pagat 8 i sinò arriven a 14 no podem contractar el professor» assegura Casterá. En canvi en els cursos anterior cridaven per telèfon als alumnes perquè confirmaren o no la seua assistència.

Problemes en els tallers

Enguany, davant la negativa de l’Ajuntament a cedir algún espai a la Casa de la Cultura per al desenvolupament dels tallers com zumba, pilates o ioga han tingut que ampliar fins el dissabte l’oferta davant l’única sala existent que té una capacitat reduida per a un màxim de 15 persones. L’oferta s’amplia a 10 tallers en incorporar este curs les classes d’alemà.

Hui encara hi havien algunes aules en les que els treballadors feien els últims retocs perquè puguen ser utilitzades en este curs que ha començat este dimarts.

Poques hores de neteja

Altre problema sorgit en esta nova ins tal.lació és la de la neteja, a l’anterior EPA de dimensions molt més reduides en estar les aules concentrades en la planta baixa es netejava  només durant un parell d’hores un dia a la setmana. Ara el claustre de professors en un centre distribuït entre tres plantes considera que «es requerix el mateixs que a la resta de col.legis públics de la ciutat, és a dir una neteja diària, necessitem un manteniment molt més elevat» han reclamat davant Riberaexpress des de l’Associació d’Alumnes i del propi professorat.

Riberaexpress

1 Comentario

  1. ¿¿¿¿¿¿ Qué desconocían el traslado???? Pero si no han parado de dar la murga con el temita. De verdad, son un poco cansinos. Todo traslado o mudanza tiene sus semanas de ajuste y de acabar estar al 100%. Con tan poca sensibilidad con el pueblo de Alzira que pone las instalaciones sinceramente si yo fuera la alcaldesa le pedía a la consellería que se llevase la EPA a otro municipio y esa instalación tan nueva y tan equipada para otras asociaciones o entidades de Alzira que no tienen local y que seguro que lo agradeceríamos más. A quien ponga en el programa electoral que la consellería se lleve la EPA a otro pueblo les voto.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here