Algemesí (39%) té la tasa d’atur «més alta» de la Ribera segons el PSPV

0
1101

Segons dades oficials Algemesí registra un 39% d’aturats en el mes d’agost. La falta d’iniciatives, la manca d’idees i, sobretot, la desídia del Partit Popular que governa l’Estat, l’Autonomia i el Municipi fan que augmente el nombre d’aturats desmuntant la teoria de la recuperació de Rajoy i Montoro.

Aquestes dades demostren que la qualitat de vida dels ciutadans d’Algemesí ha descendit considerablement des que Vicent Ramón García és alcalde. Preocupat més per la construcció de grans obres realitzades en la seua majoria per empreses de fora, García Mont ha donat l’esquena als veïns que pateixen el drama de l’atur.

Segons ha explicat la Portaveu socialista Marta Trenzano, “hem proposat infinitat d’iniciatives en el ple però la prepotència de l’equip de govern és tal que, a més de ser incapaços d’emprendre cap pla d’ocupació pròpia, manquen de la humilitat necessària per a dur a terme les propostes socialistes”.

Trenzano ha assegurat que “queda clar que les polítiques d’ocupació no són una prioritat per a qui té una situació econòmica més que solvent que li fa viure en una altra realitat. Però la veritat és que a Algemesí hi ha molta gent que està patint, xiquets que són pobres, ancians desatesos, famílies que tenen a tots els seus membres parats, etc”.

El PSPV es compromet a realitzar un pla d’ocupació d’1,5 milions d’euros.

Aquest és el primer compromís que assumeix Marta Trenzano quan els socialistes recuperen l’alcaldia. Ha de ser un pla que valga, al mateix temps, per a donar treball i prestar serveis a els qui ho necessiten i que aconseguisca recuperar la dignitat i l’autoestima de moltes persones.

Fins avui, els diners que el PP ha destinat a l’ocupació ha sigut, en la seua majoria, provinent de subvencions, els diners municipals s’ha guardat per a fer el mercat.

 

Segons Trenzano, “és moment de canviar les prioritats d’un Ajuntament que fins ara viu d’esquena a les necessitats dels ciutadans. Els socialistes volem recuperar els millors serveis en sanitat, educació i dependència, al mateix temps que vam crear llocs de treball, especialment per a joves i majors de 45 anys que tenen una família al seu càrrec i, en molts casos, hipoteca”.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here