El Castellonense sorprén el Carcaixent en Quatre Camins (0-1)

1
285

Partit corresponent a la 2ª Jornada de la Primera Regional Grup VI disputat a Quatre Camins entre  la UD. CARCAIXENT 0 – 1 UD. Castellonense i en el que s’ha complit una de les màximes del futbol: el que perdona ho acaba pagant.
En la primera part l’UD. CARCAIXENT, ha sigut infinitament superior al Castellonense, però diverses vegades per errors dels davanters i una pilota al pal ha fet que al descans s’arribara amb el resultat de 0-0, injust segons lo vist en el terreny de joc.

Com sempre ocorre quan no tanques un partit, el rival en una gran jugada de Campos ha aconseguirt avançar-se en el marcador al començament de la segona part.
Desde el gol i fins al final ha sigut un intent per part dels locals d’aconseguir el gol de l’empat, cosa que no ha arribat encara que el Castellonenc jugara 25 minuts amb un jugador menys per expulsió del seu jugador Gail.

ALINEACIONS:

UD.CARCAIXENT : Marcos, Josep, Jose Carlos, Palero, Arturo, Baldo, Gascón, Adri, Adrián, Jorge i Diop. També jugaren Fran, Alvaro, Juanjo i Fena

UD.Castellonense: Camilo, Gil, Guillermo, Guardiola, Patuel, Gail Salva, Cristian, Campos, Josu i Vicente. Eixiren desde la banqueta: Perales, Andrés, Joan i Juan. GOL: 0-1 Minut 50, Campos Arbitre: Juan G. Llopis Jimenez

1 Comentario

  1. Del «robo» al Senyera en el min 94 al municipal David Albeda no digueu res o tal vegada son equips de la Costera?

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here