Eila Colomer proclamada fallera major de Sueca, el Perelló i Mareny

0
511

El casal de la Falla 18 de Juliol va acollir ahir a la vesprada l’acte de proclamació de la nova Fallera Major de Sueca, el Perelló i Mareny de Barraquetes per a l’exercici 2014-15, Eila Colomar Ribera, i de les joves que formaran part de la seua cort d’honor, Alba Galiana Moya, Patricia Martínez Tomás, Carla Ferrer Baldoví i María Pérez Campillo. Acompanyades pels membres de la Junta Local Fallera de Sueca, familiars i amics, van rebre de mans de l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, el regidor de Festes, Dimas Vázquez, i el president de la Junta Local, Vicent Llopis, un quadre commemoratiu del seu nomenament.

El secretari de la JLF, Emilio Roda, va ser l’encarregat de presentar l’acte. Després de les emotives paraules que van rebre les protagonistes per part del president de la Junta Local, tots els presents van brindar per les Falles de 2015. Eila Colomar assumirà així mateix el càrrec de Festera Major durant les Festes Majors de Sueca de l’any 2015.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here