El regidor Faustino Andújar dona suport al projecte de Magalló davant la «falta de participació» en el PSPV

0
475
Gallego, Andújar, Magalló, Aintz i Moreno
Andújar, Magalló,Aintz i Moreno

Dos membres de l’actual excutiva local del PSPV, el regidor Faustino Andújar i el secretari de Formació Gorka Aintz formen part del projecte d’Adela Magalló per enfrontar-se en primàries a l’actual secretària local, Isabel Aguilar perquè «les formes no són les correctes per a un partit d’esquerres» segons han comentat els crítics en una roda de premsa. Dos exregidors de l’època de Paco Blasco i Pedro Grande; Salvador Moreno i Arturo Gallego són les altres cares crítiques d’un sector format per uns 40 militants dels 12o que suma el col.lectiu socialista.

Davant la mancança que denuncien de l’actual direcció, la rival d’Aguilar  ha resaltat el «talant participatiu» que pretén implantar a la seua candidatura perquè «la gent crega amb nosaltres». I Andújar afegia «proposem un projecte d’integració i de participació».

Espera desbancar a Bastidas de l’alcaldia d’Alzira «sola o acompanayada, si pot ser a soles millor» i es troba confiada en «canviar definitivament els resultats electorals favorables fins ara al PP», tot i haver perdut els socialistes la quarta part dels 16 regidors que arrivaren a sumar.

L’Alzira que Adela Magalló proposa passa perquè siga «una ciutat educadora, cívica, amb millors carrils-bici, comerços més recolçats i una ciutat per a les persones».

L’aspirant a ser la candidata socialista a l’alcaldia d’Alzira va nàixer l0’any 1959 i estudià enginyeria tè`cnica tot i que no ha exercit. Però ha estat sempre lligada al món cultural ieducatiu de la ciutat; fou una activista en el Club Amunt «la millor universitat política que he tingut» i ha sigut Coordinadora d’AMPES i presidenta de l’AMPA del col.legi La Puríssima d’Alzira. Ella es defineix com una persona «amb moltes inquietuts socials i culturals».

Adela Magalló en la seu del partit

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here