Carcaixent nomenarà a les noves falleres majors Cristina Chuliá i Mireia Catalán

1
523

L’Ajuntament de Carcaixent nomenarà demà a les Falleres Majors de la localitat per a l’exercici 2014-2015, Fallera Major, Cristina Chulià Gregori i Fallera Major Infantil Mireia Catalán Albendín. L’acte que tindrà lloc a les 20:00 hores a l’Auditori Municipal de les Dominiques comptarà amb la presència de tota la família fallera de Carcaixent i molt especialment amb les Falleres Majors del 2014, la senyoreta Carla Gisbert Pinto i la xiqueta Cinthia Piluso Savall
Abans, a les 19.30 hores l’alcaldessa de Carcaixent, Lola Botella, rebrà a les Falleres Majors de 2014 i del 2015 al seu despatx. Després la comitiva eixirà fins l’Auditori de les Dominiques on es realitzarà l’acte formal de nomenament. Finalitzat l’acte les diferents comissions falleres de la localitat juntament amb les Falleres Majors celebraran un sopar al Magatzem de Ribera de Carcaixent
Els mitjans de comunicació que ho desitgen podran realitzar entrevistes a les Falleres Majors a partir de les 19:00 hores al Palau de la Marquesa.

1 Comentario

  1. Enhorabona a les dos falleres majors i especialment als pares de elles que seran igual o mes contents que les propies falleres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here